Ką padovanoti moteriai? TOP 5 subtilios, elegantiškos ir prabangios dovanos
NAUJIENOS

Ką padovanoti moteriai? TOP 5 subtilios, elegantiškos ir prabangios dovanos

Nenumaldomai artėjant šventiniam laikotarpiui, daugelis suskumba ieškoti ypatingos dovanos, kuria būtų galima nustebinti žmoną, sužadėtinę, mamą, sesę, draugę ar kolegę. Nors pasiūlymų įvairovė pranoksta net pačių išrankiausių lūkesčius, tačiau visuomet kyla klausimas: ar dovana pradžiugins jos gavėją?

Į minėtą klausimą vienareikšmiškai teigiamai leidžia atsakyti tik tinkamai parinkta, subtili ir prabanga dvelkianti dovana. Todėl pasirinkę kokybiškus šilko ir kašmyro gaminius niekada neprašausite pro šalį. Tiek šilkas, tiek kašmyras dėl savo išskirtinių savybių yra vertinami visame pasaulyje ir netgi vadinami viena geriausių investicijų į moters garderobą. Su elegancija ir prabanga sietini audiniai yra nepamainomi dėl ilgaamžiškumo ir pozicijos stiliaus tendencijų viršūnėje išlaikymo.

TOP 5 dovanos norintiems dovanoti subtilumo, elegancijos ir prabangos:

Dovana #1 – šilkinė skarelė su Čiurlionio paveikslų motyvais

Riboto tiražo šilkinės skarelės „Bičiulystė“ dizainas sukurtas bendradarbiaujant su Nacionaliniu M. K. Čiurlionio muziejumi. Tai kone tobula dovana moteriai, kuri žavisi vieno genialiausių Lietuvos tapytojų kūriniais. Sodrių spalvų šilkinė skarelė, ant kurios „nugulęs“ vienas atpažįstamiausių paveikslų tobulai tiks tiek prie šviesių, tiek prie tamsių drabužių derinių. Šilkinė skarelė taps stiliaus akcentu, kuris nepaliks abejingų!

Be to, pasirinkdami Čiurlionio skarelę, išvengsite dovanų pakavimo galvosūkio. Šilkinė skarelė „Bičiulystė“ parduodama elegantiškoje dėžutėje. Tad vos ją įsigiję jau būsite pasirengę dovanoti!

Dovana #2 – išskirtinio dizaino šilkinė skarelė

Išskirtinio dizaino šilkinė skarelė

„Moiselle“, „French“ ir „Solid“ kolekcijų šilkinės skarelės taip pat – puiki dovana moteriai! „Moiselle“, išskirtinių spalvų, jaunatviškumu žaižaruojančiais raštais, pasižyminti skarelių serija tiks savimi pasitikinčiai, minioje išsiskirti mėgstančiai moteriai. „French“ – prancūziškuoju Provansu ir Paryžiaus šviesomis dvelkiantis dizainas. Idealus pasirinkimas dievinančioms eleganciją! „Solid“ kolekcijos skarelės sukurtos toms, kurios vertina klasikinius ir laikui nepavaldžius derinius.

Skirtingų dydžių šilko skaros puikiai tinka nešioti tiek elegantiškuose, tiek kasdieniuose rūbų deriniuose, dabinant kaklą, įpinant į plaukus ar papuošiant rankinę.

Dovana #3 – Kašmyro skara

Ieškantiems ne tik prabangios, bet ir jaukumu bei šiluma džiuginančios dovanos, verta atkreipti dėmesį į kašmyro skaras. Itin švelni, plona, lengva ir šilumą teikianti kašmyro skara neabejotinai bus įvertinta kiekvienos moters. Svarbu pažymėti, kad kašmyras – brangiausia, geriausios kokybės vilna, kuri pasižymi patvarumu, tvirtumu ir lengvu spindesiu.

Visgi tam, kad būtų atskleistos geriausios kašmyro savybės, verta rinktis gaminius, kuriuose jis yra komponuojamas su kitomis medžiagomis. Tai leidžia išvengti tokių nepageidaujamų savybių kaip pumpuravimosi, nereikalauja laiko siekiant pašalinti besiformuojančius pūkelius.

Dovana #4 – prabangi sagė

Prabangi sagė

Dar viena idėja, siekiantiems nustebinti dovanos gavėją – prabangi sagė. Stereotipiškai senamadiškomis dar ir šiandien dažnai pavadinamos sagės į moterų aprangos derinius sugrįžta su trenksmu! Tai – išskirtinis, svarbioms progoms ar dalykiniams susitikimams itin tinkantis aksesuaras. Savo puošnumu, elegancija ir prabanga sagė tiesiog negali likti nepastebėta aprangos dalimi.

Pridėtinės vertės prabangioms sagėms suteikia faktas, kad jos – rankų darbo. Įsigijus į dailią dovanų dėžutę supakuotą papuošalą, Jums beliks jį tik įteikti dovanos gavėjai.

Dovana #5 – šilkinė gumytė ir žiedai skarelėms

Ši dovana neabejotinai pradžiugins vidutinio ilgio ir ilgų plaukų savininkes. Siaura šilkinė gumytė idealiai tiks siekiant surišti dalį plaukų ar panaudoti supynus kasą. Tuo tarpu plačios gumytės tiks rišant kuodą ar eksperimentuoti sutvirtinant kito tipo šukuosenas. Galiausiai, tai ne tik nepriekaištinga kokybe pasižyminti plaukų puošmena, bet ir rafinuoto stiliaus akcentas.

Dar vienas dėmesio vertas pasirinkimas – skarelės žiedas. Jis puikiai tiks siekiantiems dovaną suasmeninti, rekomenduotina prie šilkinės skarelės parinkti derantį skarelės žiedą. Galėsite būti tikri, kad garderobe šis akcentas neliks nepastebėtas aplinkinių!

 

Dovanų kortelė

Jeigu dvejojate ar nežinote ką dovanoti, neprašausite pro šalį pasirinkę DOVANŲ KORTELĘ! Tai – puiki išeitis, kuri užtikrins, kad dovanos gavėja liks maloniai nustebinta ir svarbiausia – išsirinks tai, ką išties su mielu noru nešios!

Sekantis
Šilko skarelė su Vilniaus dizainu: 700 metų istorijos šventė