Kiek galima dovanoti gėles? Nustebinkite mylimą moterį išskirtine dovana
NAUJIENOS

Kiek galima dovanoti gėles? Nustebinkite mylimą moterį išskirtine dovana

Fakto, kad nenumaldomu greičiu artinasi šv. Valentino diena – kone neįmanoma pamiršti. Apie tai nebyliai esame primenami raudonais atspalviais mirgančio prekių asortimento parduotuvėse: pliušinių žaislų, saldumynų rinkinių bei įvairiausių smulkmenų.

Tai – atributai, idealiai tinkantys tiems, kurie stokoja laiko dovanos paieškoms arba... fantazijos. Tačiau jeigu Jūsų tikslas – ne vien pažymėti varnelę darbų sąraše, bet iš tiesų pradžiuginti savo mylimą moterį, įdėkite tik šiek tiek pastangų, kad jos veide išvystumėte šypseną, o akyse – nesuvaidintą nuostabą ir džiaugsmą.

Išrinkite unikalią ir laikui nepavaldžią dovaną

Siekdami vasario 14-ąją paversti įsimintina diena jūsų antrajai pusei, pasirūpinkite unikalia dovana, kuri nebūtų pavaldi laikui. Viena iš neabejotinai pasiteisinsiančių idėjų – M. K. Čiurlionio paveikslų motyvais margintos šilkinės skarelės.

Žymiausio lietuvių dailininko kūriniai pasižymi subtiliais motyvais ir sodriomis spalvomis, o šilkas suteikia rafinuotos prabangos pojūtį. Juolab, kad šilkas dėl savo gerųjų savybių – stiprumo, tamprumo, šilumos, minkštumo ir švelnumo  yra itin vertinamas audinys, kurios neveikia bėgantis laikas.

Aukštos kokybės ir riboto tiražo skarelės neabejotinai pagyvins kone kiekvieną aprangos derinį. Šilko skarelę galima rišti ant kaklo, įpinti į plaukus, apsigaubti pečius arba tiesiog kaip originalų stiliaus akcentą nešioti ryšint ant riešo arba rankinės.

Kuri labiausiai pradžiugintų jūsų mylimąją?..

Pažvelgus į dailininko M. K. Čiurlionio paveikslų motyvais kurtų skarelių įvairovę, gali susisukti galva. Kaip žinoti, kuri iš jų galėtų be konkurencijos pelnyti geriausios šv. Valentino dienos dovanos titulą jūsų mylimosios širdyje?

Akivaizdu, kad paprasčiausia išrinkti dovaną būtų šio genialaus menininko gerbėjai. Jeigu jūsų mylimoji negali susiturėti pamačiusi ar išgirdusi bet ką, kas būtų susiję su M. K. Čiurlioniu, greičiausiai atmintinai žinosite ne tik jai labiausiai patinkančio paveikslo pavadinimą, bet ir visą jos širdžiai mieliausių paveikslų 5-uką.

Kitu atveju į pagalbą pasitelkite spalvų gamą arba paveikslų tematiką. Galbūt jūsų mylimąją nudžiugins tamsaus kolorito šilkinė skarelė „Karalių pasaka“, žemės atspalvių gaiva dvelkianti „Ramybė“ arba spalvingoji „Pilies pasaka“?

Dovaną suasmeninkite

Iš visos širdies įteikiama dovana neleis jūsų damai likti abejingai. Norėdami, kad įteikiama riboto tiražo, elegantiškoje dėžutėje supakuota šilko skarelė maksimaliai perteiktų jūsų jausmus antrajai pusei, dovaną suasmeninkite. Pavyzdžiui, ranka brūkštelkite meilės kupiną laiškelį.

Taip pat galite įteikdami dovaną pagrįsti, kodėl pasirinkote būtent vienu ar kitu genialaus lietuvių dailininko kūriniu puoštą skarelę. Galbūt paveikslas „Karalių pasaka“ sušmėžavo vieno iš jūsų pasimatymų metu? O gal dovanodami „Pilies pasaką“, kviesite savo mylimąją kartu kurti būtent tokią ateitį – panašią į pasaką?

Tereikia įdėti truputį širdies ir laiko! Galite būti visiškai tikri, kad įdėtos pastangos bus įvertintos ir pranoks jūsų turimus lūkesčius!

Ankstesnis
Šilko skarelė su Vilniaus dizainu: 700 metų istorijos šventė
Sekantis
Mados butikas 𝗱𝗼𝗻𝘂𝗺. atidaro savo pirmąją parduotuvę Vilniuje