TOP 5 prabangios dovanos moteriai
NAUJIENOS

TOP 5 prabangios dovanos moteriai

Pristatome TOP 5 elegantiškas ir prabangias dovanas, kurios neabejotinai pradžiugins kiekvieną moterį.

 

 

1. PRABANGIOS ŠILKINĖS SKARELĖS

Kiekviena donum. 100% šilko skarelė pasižymi subtilia klasika ir dėmesiu detalėms. Tai tobulas dovanų pasirinkimas, išlaikantis vertę ir žavesį, džiuginantis ilgaamžiškumu ir išskirtiniu dizainu.

 

 

2. ŠILKO SKARELĖS SU M.K. ČIURLIONIO ŠEDEVRAIS

Ypatinga donum. kolekcija - M.K. Čiurlionio šedevrai, kurie atgyja ant šilko, suteikdami skarelei ne tik grožį, bet ir kultūrinę vertę. Kartu galima įsigyti ir M.K. Čiurlionio atvirukus.

 

 

3. KAŠMYRO ŠALIKAI

Prabangūs kašmyro vilnos donum. šalikai - ypatingai švelnūs, šilti ir ilgaamžiai - neabejotinai pradžiugins tiek vyrą, tiek moterį.

 

 

4. 100% ŠILKINIAI ŠALIAI

Nepakartojamas 100% šilko blizgesys ir švelni tekstūra jūsų įvaizdžiui suteiks rafinuoto ir prabangaus stiliaus įspūdį. Dvipusis subtilių raštų audinys papuoš tiek dieną, tiek šventinėmis progomis.

 

 

5. ŠILKINĖS JUOSTELĖS

100% šilkinė juostelė - stilingas akcentas, kuris jūsų įvaizdžiui suteiks elegancijos ir puošnumo. Šilko juostelę galima nešioti labai įvairiai: kaip stilingą apyrankę, subtiliai surišti plaukus ar papuošti kaklą.

 

 

DOVANŲ KORTELĖ

Dovanų kortelė - puikus būdas išreikšti savo rūpestį mylimu žmogumi. Tai nedidelis, bet dosnus žestas, suteikiantis laisvę rinktis iš plataus prabangių ir elegantiškų prekių asortimento.

 

donum. dovanų pasiūlymai – tai itin svarbus palengvinimas dovanų ieškojimo maratone. Smagaus dovanų rinkimo ir nuostabių dovanojimo akimirkų!

Ankstesnis
Mados butikas 𝗱𝗼𝗻𝘂𝗺. atidaro savo pirmąją parduotuvę Vilniuje
Sekantis
Skarelė – akcentas, kuris gali pakeisti Jūsų įvaizdį